dimarts, 15 d’octubre del 2013

Accions a L'Hospitalet 18 i 19 d'octubre. Camí de la VAGA 24O

Ja fa dies que hem iniciat el curs.  El MUCE de l’H va realitzat un comunicat de premsa indicant que el curs no havia començat bé a la nostre ciutat

Ara tenim una nova proposta emmarcada dins del calendari del MUCE general i animar a la comunitat educativa cap a la vaga general d’educació del 24 d’octubre .

La nostra activitat s’anomenarà  “ Pintem de groc la ciutat “ i l’objectiu és difondre les maldats de la LOMCE i les polítiques de retallades del Govern de la Generalitat. Aquesta activitat tindrà dues fases.

 • La primera, repartiment d’octavetes el divendres 18 en cinc punts de la ciutat 
  1. Pont de la Torrassa / Sortida Línia 1
  2. Collblanc, Línia 5, al costat Mc Donald
  3. Rambla Just Oliveres, cantonada Prat de la Riba ; Casino de l’Hospitalet
  4. Línia 5, Pubilla Cases, Creu Roja
  5. Sta  Eulàlia, Pça. Francesc Macià.

A partir de les 16:15 hores, us demanem que participeu i si algú es pot apropar a qualsevols dels punts a col·laborar us ho agrairem

 • La segona establir dues paradetes el 19 d’octubre al  matí :
  1. Sta.  Eulàlia ( carrer Pareto cantonada Pça Pius XII ) des de les 9:30  del matí fins les 11:30 hores 2. 2. Pubilla Cases ( c/ Isabel la Catòlica cantonada av Josep Molins ) des de les 12:00 hores fines les 13:30 hores.


Objectiu : 

Pintar de groc les dues zones ( cintes grogues de plàstic ) i difondre la informació abans esmentada, de forma i presencial, entre la ciutadania (cartelleria, octavetes, enganxines....) i les raons que ens porten cap una vaga general de l’educació el proper 24 d’octubre.

Comptem amb la vostra participació i col·laboració

Consulta ciutadana per l’educació 
http://consultaeducacio.blogspot.com.es/2013/10/la-teva-opinio-importa.html

Us animem a difondre aquesta informació als vostres amics/amigues, companys, a les xarxes...Recordeu el proper 24 d’octubre vaga general de l’educació.


Contra la LOMCE, la LEC i les retallades, el 24 d’Octubre, VAGA!